Doajen frizerstva na Balkanu: Amir Bečirević počasni predavač Neum Hair Weeka

Cijelog života ste maštali da učite od prestižnih majstora, pitali se kako je učiti od Galvina, Sassoona, Trevora… Kako je biti dio ovog prestižnog frizerskog društva ispričat će nam Amir Bečirević, doajen frizerstva na Balkanu i legendarni maestro geometrijskog šišanja koji će kao počasni gost edukator nastupiti na pozornici ovogodišnjeg Neum Hair Weeka.

IM. akademija (Ivana Špicer, Mario Mesarić) i Kanso akademija (Ivan Jagarčec i Marina Jagrčec) poznati su brendovi po educiranju frizera. Osim što su jako uspješni u onome sto rade imaju jednu zajedničku stvar, mentora Amira Bečirovića.

Amir Bečirević poznati je i priznati frizer na prostoru bivše Jugoslavije sa gotovo 50-godišnjim radnim iskustvom. Rano je spoznao važnost neprestane edukacije te je osnovao prvu hrvatsku frizersku akademiju. Poznavao je i učio od najboljih svjetskih frizera, kao što su: Vidal Sassoon, Joshua Galvin, Trevor Sorbie i mnogi drugi. Zaslužan je za obrazovanje generacija frizera, a organizirao je i brojne nastupe svjetskih frizerskih imena u Hrvatskoj. Živi u Zagrebu.